Vuxenutbildning

Marknadens vassaste inom industri!

Vi har samarbetsavtal med Vuxenutbildningen på ett stort antal orter vilket innebär att vuxenstuderande kan utbilda sig, eller skola om sig, med vår hjälp. Vi ger de grundläggande kunskaper som krävs för att arbeta inom industrin.

I utbildningarna ingår arbetsplatsförlagt lärande (APL). Det innebär att den sökande får vara på en arbetsplats och genomföra delar av sin utbildning där med stöd av en handledare.

Våra lärare är handplockade från branschen. Kännetecknande för dem är att de alla har gedigen yrkeserfarenhet från de områden de utbildar inom. Ett annat signum är deras starka engagemang för eleverna och sina utbildningsområden.

Slutbetyg efter genomförd utbildning

Virtuell utbildningsplatform

Moderna produktionsmaskiner

Enkelt, flexibelt
och digitalt – med engagerade lärare

De utbildningar vi erbjuder är vanligen mellan 1 och 1,5 år långa. Alla utbildningar är avgiftsfria men det kan finnas andra omkostnader som arbetskläder eller läroböcker. Du har även rätt till studiemedel under tiden och får ett slutbetyg när du är klar. För dig som vill läsa svenska samtidigt som du studerar en industriutbildning på Veldi finns utbildningar med språkstöd.

Vi ligger även i framkant när det gäller digitalisering. Tack vare vår virtuella utbildningsplattform kan våra elever till stor del studera de teoretiska delarna med hjälp av föreläsningar på distans. De elever som behöver erbjuds även extra undervisningsstöd i vår studieverkstad där det finns en lärare tillgänglig.

En annan viktig styrka är att vi har riktiga, moderna produktionsmaskiner på utbildningscentren. Det gör att de praktiska momenten blir betydligt mer realistiska än hos många andra utbildningsaktörer som inte satsat lika hårt på utrustning.

Vill du prata med oss?

Kontakta oss via telefon 010 207 06 02, eller besök vår kontaktsida för fler kontaktuppgifter.