För dig som söker medarbetare

Vi hjälper dig att hitta guldkornen!

Vi vet att det är av största vikt för dig som arbetsgivare att hitta rätt medarbetare. Därför finns vi till hands oavsett vad i din rekrytering du behöver hjälp med. Vi är erfarna specialister inom industribranschen och har ett stort kontaktnät som gör att vi kan hitta personer med rätt kompetens. Tillsammans med oss säkerställer ni snabb och säker kompetensförsörjning som fullt ut matchar era behov.

Ett upplägg som ger oslagbar totalekonomi

Samarbeta med oss redan från start genom att ta emot någon av våra elever på praktik. Det ger ett upplägg med oslagbar totalekonomi. Anställ eller hyr därefter in medarbetaren efter avslutad utbildning.

Certifieringar, valideringar och öppna utbildningar

Försäkra dig om att din personal har rätt kompetens för att föra ert företag framåt. Med våra öppna utbildningar ger vi era medarbetare den spetskompetens som behövs för att ni ska kunna fortsätta att utvecklas. Vi hjälper er med hela eller delar av processen och skräddarsyr utbildningarna utifrån era behov.

Vi genomför en kompetenskartläggning av er personal för att identifiera vad som krävs för att höja kunskapsnivån i organisationen. Med utgångspunkt från kartläggningen hjälper vi er sedan att hitta rätt insatser när det gäller exempelvis utbildning, rekrytering eller certifieringar. Även privatpersoner är välkomna.

Bemanning och rekrytering

Produktionstoppar, ökad efterfrågan, sjukskrivningar eller säsongsvariationer är exempel på omständigheter som påverkar ert personalbehov. Vi hjälper er att rekrytera eller hyra in de bäst lämpade medarbetarna för just ert företag och era förutsättningar.

Samarbeta med oss redan från start genom att ta emot någon av våra elever på praktik – kanske är det din framtida kollega du får lära känna tidigt i upplärningsprocessen enligt ett upplägg med oslagbar totalekonomi. Anställ eller hyr därefter in medarbetaren efter avslutad utbildning. Hyrrekrytering är ett populärt sätt. Det betyder att du kan hyra in en person i några månader för att vara säker på att du hittat rätt! Att vi är en helhetsleverantör av kompetensutveckling ger oss bästa möjliga överblick av lösningar.

Är du i behov av personal?
Kontakta oss på Veldi!

Telefonnummer 010-207 06 02

E-post info@veldikompetens.se

Vi är erfarna specialister inom industribranschen och har ett stort kontaktnät som gör att vi kan hitta personer med rätt kompetens.

Dentsply Sirona

”Vi är mycket nöjda med vårt samarbete tillsammans med Veldi kompetens. Vi har fått duktiga och bra praktikanter som tagit tillvara på sin praktikplats på bästa sätt. Både engagemang och arbetstider har fungerat jättebra!”

Strömsholmen

“Under tre år har vi valt att rekrytera nya, kompetenta medarbetare genom en matchningsutbildning tillsammans med Veldi kompetens och Arbetsförmedlingen. Utbildningen har genomförts av Veldi kompetens på plats hos oss i vår egen skola. Vi är mycket nöjda med resultatet av utbildningen och skulle rekommendera Veldi och detta sättet att arbeta på till andra företag.”

Vill du prata med oss?

Kontakta oss via telefon 010 207 06 02, eller besök vår kontaktsida för fler kontaktuppgifter.