Om Veldi

Nära och personliga –
men med stora muskler

Vi är det småskaliga och personliga kompetensföretaget med de stora musklerna som brinner för att utveckla svensk industri. En sektor som kommer att bli ännu viktigare i framtiden.

För det är på verkstadsgolven som produkterna som ska bidra till en mer hållbar värld kommer att produceras. Exempelvis morgondagens hållbara bilar, energilösningar eller någon av de andra produkter som är skonsamma mot moder jord.

Det vi på Veldi gör bidrar kontinuerligt till goda resultat. Det har vi starka belägg för. År efter år ligger vi i topp i de mätningar som genomförs när det gäller att få ut flest elever till riktiga jobb som exempelvis svetsare eller CNC-operatörer. Vi kan även visa upp ett stort antal nöjda företag som genomgått utbildning eller lyckats bemanna sin organisation med rätt medarbetare. För att inte tala om de elever som hittat sina drömjobb efter att ha utbildat sig hos oss.

Vi erbjuder framtidens kompetensutveckling inom industrin!

Redan från start var vår vision att förändra det vedertagna synsättet på industrins medarbetare och skapa en bred förståelse för att dessa jobb är ovärderliga för att samhället ska fungera. Tack vare denna starka drivkraft har vi bidragit till att höja statusen för industrins roll i samhällsmaskineriet.

Avgörande framgångsfaktorer är, och har hela tiden varit, vårt nära samarbete med industriföretagen. Genom att vara lyhörda inför behoven av kompetensutveckling drillar vi de kompetenta medarbetare som branschen behöver.

Veldi Kompetens ingår i Storskogenkoncernen.

Storskogen är en svensk privatägd företagsgrupp som förvärvar och utvecklar små och medelstora bolag på lång sikt. Storskogen startades 2012 och har en diversifierad bolagsportfölj bestående av ett 70-tal affärsenheter med en samlad omsättning på över 10 miljarder kronor.

Räkna med oss även i framtiden

Vi är nästa generations kompetensförsörjningsaktör. Och vi växer så det knakar, vilket de senaste årens kraftiga omsättningsökningar visar. Vi förstärker hela tiden med kompetenta nyckelpersoner för att ta nästa steg. Detta gör att såväl våra utbildningar som vår verksamhet för att skapa fler arbetstillfällen är attraktiva på marknaden. Vi etablerar oss nu i hög hastighet på fler orter.

Våra affärsområden

Vi är en helhetsleverantör inom industrins kompetensförsörjning. Våra sex affärsområden täcker in alla delar av industrins kompetensförsörjningskedja. Det gör oss till en komplett samarbetspartner som står väl rustad inför framtiden.

Läs mer om våra affärsområden

Vill du prata med oss?

Kontakta oss via telefon +46 10 207 06 02, maila info@veldikompetens.se eller besök vår kontaktsida för fler kontaktuppgifter.