Tina Niska återvänder till Veldi Kompetens

Tina Niska återvänder till Veldi Kompetens

Vi välkomnar Tina Niska tillbaka till Veldi efter avstickare på ett år. Tina kommer tillbaka till en specialdesignad roll som säkerställer att inga kunder blir utan lärare eller konsult vid sjukdomar eller uppstarter av nya enheter.

– Det är jättekul att vara tillbaka. Mycket händer i företaget just nu och det känns spännande att få vara en del av det. Det roligaste med mitt jobb är alla möten med nya människor. Alla utmaningar, nya erfarenheter och härliga kollegor är också viktiga inslag. Och kanske framför allt att få träffa alla härliga företagare runt om i landet, säger Tina.

Roger Psajd, VD på Veldi, är mycket glad över att ha henne tillbaka:

– Verkligen. Tinas långa erfarenhet som utbildare för både AF och KOMVUX, samt hennes tekniska kunskaper som IWS International Welding specialist, gör att hon återigen blir en stor tillgång för Veldi och våra kunder runt om i landet.

Tina kommer att utgå från Veldis lokalkontor i Eksjö, men kommer att verka i hela södra Sverige. Behöver ni svetsteknisk hjälp eller utbilda era medarbetare inom området så tveka inte att kontakta Tina på tina.niska@veldikompetens.se

Presentationsfilmen av Tina: