Samuel Carlsson tillbaka på Veldi som affärsområdeschef!

Samuel Carlsson tillbaka på Veldi som affärsområdeschef!

Vi är mycket glada över att kunna presentera Samuel Carlsson som ny affärsområdeschef för Veldi AB. Han har lång och gedigen industrierfarenhet inom både CNC och konstruktion, och är en mycket uppskattad legitimerad yrkeslärare som nu även studerar på rektorsprogrammet.

– Jag känner mig hedrad av att få möjligheten att bli affärsområdeschef på Veldi, och att få möjligheten att utveckla företaget vidare mot mer digitaliserade utbildningar. Det ska bli väldigt spännande att tillsammans med ledningen, medarbetare, elever och kunder kunna ta nästa steg in i framtidens digitala utbildningsvärld, säger Samuel.

Han har tidigare också arbetat mycket med verktygstillverkning i datorstyrda CNC-maskiner och har även en lärarexamen i teknik samt en yrkeslärarexamen inom verkstadsteknik.

– Samuel är en mycket positiv ledare som nu får chansen att utveckla Veldi inför de framtida utmaningar som vi som teknik- och utbildningsföretag har i en föränderlig värld, säger VD Roger Psajd och tillägger:

– Vi är mycket glada över att åter ha Samuel i vårt team. Vi är nu inne i en intensiv tillväxtfas med många nya och spännande uppdrag vilket också kräver att vi utökar vår organisation med kunnig personal för att höja kvaliteten ännu ett snäpp.

Samuel kommer ha ett övergripande ansvar för kvaliteten på företaget tillsammans med uppdraget att digitalisera utbildningarna i en allt snabbare takt där Veldi jobbar för att vara branschledande.

– Vi kommer också förflytta oss mer mot el-sidan i vårt utbildningsprogram för att möta behovet av automation inom våra industriutbildningar. Det är just nu en mycket spännande tid där vi har stor tillväxt i företaget, vilket gör att vi rustar för att utveckla vår organisation, säger Roger.

I det arbetet kommer Samuel att bli spindeln i nätet med sina unika kunskaper, sin erfarenhet och bakgrund:

– Han kommer att få en nyckelroll i arbetet med att stötta våra rektorer och enheter för att utveckla och ta fram de nya utbildningar som marknaden vill ha, avslutar Roger.