Nytt bemanningskontor i Halmstad

Nytt bemanningskontor i Halmstad

Flera av Veldi Kompetens kunder till industriutbildningarna i Halland har efterfrågat även bemanningsverksamhet i regionen. Därför öppnar vi ett bemanningskontor i Halmstad! 

– Detta är ett naturligt steg för att kunna hyra ut duktiga medarbetare som kommer från vår industriskola på orten, säger VD Roger Psajd. 

Satsningen är ett viktigt strategiskt steg, och innebär inte bara möjligheten att utbilda framtida industritalanger på den egna skolan utan att även hyra ut välutbildade personer, kanske framför allt inom CNC och Svets.

– På det här sättet visar vi att vi spelar i samma lag som det lokala näringslivet och berikar samtidigt arbetsmarknaden med de duktiga och drivna medarbetare som företagen behöver för att kunna växa och utvecklas. Behöver ni förstärka ert team av industrimedarbetare ska ni höra av er till vår konsultchef Alexandra Daher, uppmanar Roger Psajd.

Alexandra själv är mycket peppad inför uppgiften och säger så här om sitt jobb:

– Det känns jättespännande. Inte minst eftersom jag brinner intensivt framförallt för att hjälpa dem som befinner sig en bit från arbetsmarknaden. Det bästa med jobbet är när jag kan ringa en kandidat och berätta att han eller hon har fått ett jobb.

Kontakt:
Kontakta gärna vår konsultchef Alexandra Daher för mer information kring vad vi kan göra för ditt företag.
Telefon: 0709-687195

Mail: Alexandra.daher@veldikompetens.se

Se filmen om Alexandra här.