Nytt avtal gör att Veldi tar täten i Skåne!

Nytt avtal gör att Veldi tar täten i Skåne!

Nu har vi tecknat avtal med VUX i Malmö gällande industriutbildningar inom svetsning. Avtalet gäller för de kommande (2+1+1 åren), och gör att Veldi blir en komplett och ledande kompetensaktör i Skåne!

Redan tidigare har Veldi motsvarande avtal med Arbetsförmedlingen i regionen, och den 1 december kommer vi även att öppna verksamhet med Bemanning samt Stöd och matchning. Det gör att många människor i södra Sverige snabbt kan finna en väg ut i ett arbete inom industrin.

– Avtalet med VUX i Malmö innebär att vi nu kan förse hela Skåne med duktiga CNC-operatörer och kompetenta IW-svetsare. Med ca 200–400 industrielever blir vi den största industriskolan i landet när den är fullt utbyggd. Detta kommer att ske under första halvåret 2021, säger Roger Psajd, VD på Veldi Kompetens. Ni kan hitta mer information om vår utveckling i Malmö på vår webbsida eller i våra sociala kanaler.

Veldis expansion kommer att lyfta industrin och bidra med ny, välutbildad och kompetent arbetskraft. Det gäller både företag som är i behov av personal och sådana som har permitterat personal och vill erbjuda sina medarbetare kompetensutveckling i samband med det.

– Vi tackar våra uppdragsgivare i Skåne för att vi på så kort tid fått detta förtroende och vi ska på vårt småländska, ihärdiga sätt visa att vi har något nytt att komma med som inte funnits tidigare, avslutar Roger Psajd.

Är du nyfiken på våra utbildningar? Besök då gärna vår YouTube-kanal. Där kan inom kort få in inblick i ämnena och hur vi arbetar med digitalisering.

https://www.youtube.com/channel/UCt6suLkTE-Z9fGS5xS6D4BA