Ny konsultchef till Veldi bemanning Malmö

Ny konsultchef till Veldi bemanning Malmö

Nu öppnar Veldi Bemanning i Malmö!

Grattis Malmö – nu öppnar vi kontor i staden där vi erbjuder vårt unika koncept som komplett kompetensleverantör inom industrin. Vi kan som enda bemanningsföretag leverera skräddarsydd kompetens genom just de kandidater som exakt matchar de regionala industriföretagens behov.

De avtal för utbildningsverksamhet Veldi har med Arbetsförmedlingen och KOMVUX i regionen är en utmärkt plattform. Nu tar vi nästa steg genom att etablera oss på plats för att kunna arbeta ännu mer personligt och kundnära jämfört med våra konkurrenter.

– Dessutom har vi effektiva verktyg för att testa och validera våra kandidater utifrån kundernas specifika önskemål eftersom de finns på plats hos oss där de utbildar sig, säger Malin Werngren som är kontorschef.

En mycket uppskattad möjlighet är till exempel att företag, alldeles gratis, under fyra veckor kan prova en medarbetare som går en utbildning inför en eventuell inhyrning. Önskas en extern rekrytering tar vi alltid in aktuella kandidater för en dags test på vår skola i Malmö. Det säkerställer rätt kompetens och utesluter kandidater som inte klarar sitt uppdrag.

Eftersom vårt systerbolag är Sveriges största kompetensleverantör av industrimedarbetare har vi även unik tillgång till kompetent personal som kan börja på kort varsel.

Veldi är givetvis auktoriserat både inom bemanning och rekrytering. Vill ni rekrytera tjänstemän eller specialistkompetenser kan vi hjälpa till med det också. Vi har ett stort och brett kontaktnät i hela södra Sverige av medarbetare som vi hela tiden står i kontakt med, vilket gör att vi når ut brett och oftast har många sökande till våra tjänster.

– Vi berättar gärna mer om vilka fördelar ni får av att samarbeta med en fullskalig kompetenspartner. Vi har extremt yrkeskunniga lärare och förmågan att matcha de bästa kandidaterna mot de behov som finns på marknaden. Många vill samarbeta med oss – gör det du med, avslutar Malin.