För dig som söker jobb

Vi hittar jobbet som passar just dig!

Vi är det kompletta kompetensutvecklingsföretaget som hjälper dig att hitta rätt oavsett var du befinner dig i ditt yrkesliv! Vi har många års erfarenhet och väl upparbetade kontakter inom industrin på de orter vi verkar. Vi finns till hands både för dig som har stor erfarenhet och dig som ännu är i början av ditt yrkesliv.

Bemanning och rekrytering – vi hjälper dig till framtidsjobbet!

Vi matchar din profil med en arbetsplats som passar just dig. Arbeta som uthyrd konsult eller bli rekryterad till en av våra kunder spelar ingen roll – vårt mål är att hitta det du letar efter. Vår bemanning- och rekryteringsverksamhet har ett nära samarbete med våra utbildningar. Genom den praktik vi erbjuder får du möjlighet att skapa kontakter i branschen. Det blir ett naturligt första steg som sedan kan leda till en uthyrning eller anställning.

Här hittar du framtidsjobben inom industrin!

Allt under samma paraply

Du som utbildar dig hos oss får vara ute på praktik hos ett företag under utbildningen. Det skapar goda möjligheter för en anställning eller ett samarbete efter avslutad utbildning.

Samarbetspartners

Privat arbetsförmedling – snart blir vi DIN arbetsförmedling!

Arbetsförmedlingen håller på att reformeras, och många lokala kontor stänger. Under 2023 kommer privata aktörer att ta över Arbetsförmedlingens uppdrag att stötta arbetssökande på ett antal orter i landet. Vi står väl rustade för denna förändring, och förbereder oss nu för att bli en av de aktörer som får det ansvaret. Mer information kommer inom kort.

Vill du prata med oss?

Kontakta oss via telefon 010 207 06 02, eller besök vår kontaktsida för fler kontaktuppgifter.