För dig som söker jobb

Vi hittar jobbet som passar just dig!

Vi är det kompletta kompetensutvecklingsföretaget som hjälper dig att hitta rätt oavsett var du befinner dig i ditt yrkesliv! Vi har många års erfarenhet och väl upparbetade kontakter inom industrin på de orter vi verkar. Vi finns till hands både för dig som har stor erfarenhet och dig som ännu är i början av ditt yrkesliv.

Stöd och matchning – vi hjälper dig att hitta jobb eller studier!

Arbetsförmedlingens tjänst ”Stöd och matchning” vänder sig till dig som behöver lite extra hjälp för att hitta jobb eller utbildning. Veldi är leverantör av ”Stöd och matchning” och tack vare våra kontakter med industrin, näringslivet och utbildningsväsendet förbereder vi dig på bästa sätt för att du ska få denna hjälp.

Nu under pandemin kan du få hjälp av oss på distans – oavsett var i landet du bor! Våra team som sitter i Jönköping, Eksjö, Malmö, Göteborg, Halmstad och Växjö finns redo att, på kort tid, hjälpa dig till ett jobb.

Tillsammans med våra kollegor inom företaget, som arbetar med rekrytering och utbildning, har du alla förutsättningar att hitta rätt!

Så här kan vi hjälpa just dig!

CV och ansökan
Kontakt med företag
Vi hjälper dig hitta dina styrkor
Vi har koll på din arbetsmarknad
Träning inför intervjuer
Jobb, praktik eller utbildning

Så ansöker du till STOM

Det är Arbetsförmedlingen som avgör om du har rätt att deltaga i tjänsten Stöd och matchning. Logga in på ”mina sidor” på Arbetsförmedlingen och gör där ditt val av Veldi Kompetens som din leverantör av STOM. Du kan också prata med din handläggare eller kundtjänst på Arbetsförmedlingen om att du vill delta i Stöd och matchning hos Veldi.

Har du ytterligare frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta någon av våra handledare så kan dem hjälpa dig!

Till arbetsförmedlingens Stöd och matchning

Kontakta oss

Mattias Johansson
Affärsområdeschef, Stöd och matchning
Evelina Östman
Handledare, Stöd och matchning, Jönköping, Eksjö, Växjö.

Ellen Björck

Handledare, Stöd och matchning, Göteborg, Malmö, Halmstad.

ellen.bjorck@veldikompetens.se

0733825186

Bemanning och rekrytering – vi hjälper dig till framtidsjobbet!

Vi matchar din profil med en arbetsplats som passar just dig. Arbeta som uthyrd konsult eller bli rekryterad till en av våra kunder spelar ingen roll – vårt mål är att hitta det du letar efter. Vår bemanning- och rekryteringsverksamhet har ett nära samarbete med våra utbildningar. Genom den praktik vi erbjuder får du möjlighet att skapa kontakter i branschen. Det blir ett naturligt första steg som sedan kan leda till en uthyrning eller anställning.

Här hittar du framtidsjobben inom industrin!

Allt under samma paraply

Du som utbildar dig hos oss får vara ute på praktik hos ett företag under utbildningen. Det skapar goda möjligheter för en anställning eller ett samarbete efter avslutad utbildning.

Samarbetspartners

Privat arbetsförmedling – snart blir vi DIN arbetsförmedling!

Arbetsförmedlingen håller på att reformeras, och många lokala kontor stänger. Under 2023 kommer privata aktörer att ta över Arbetsförmedlingens uppdrag att stötta arbetssökande på ett antal orter i landet. Vi står väl rustade för denna förändring, och förbereder oss nu för att bli en av de aktörer som får det ansvaret. Mer information kommer inom kort.

Vill du prata med oss?

Kontakta oss via telefon 010 207 06 02, eller besök vår kontaktsida för fler kontaktuppgifter.