Samuel ska höja utbildningskvaliteten ytterligare

Samuel ska höja utbildningskvaliteten ytterligare

Veldi Kompetens vässar nu teamet med en viktig nyckelspelare: Samuel Carlsson blir ny affärsområdeschef  Utbildning med uppdrag att stötta Veldis rektorer och enheter för att utveckla och ta fram de nya utbildningar som marknaden efterfrågar.

Samuel har lång erfarenhet av industribranschen som bland annat yrkeslärare med god kunskap om skolbranschen. Dessutom har han tidigare arbetat på Veldi som yrkeslärare i fem år. Under vintern är planen att han också ska påbörja rektorsprogrammet för att lägga till skolledarkompetens i sin portfölj.

– Det känns väldigt kul att vara tillbaka på Veldi efter att varit i borta i ungefär två år då jag arbetat på en gymnasieskola i Linköping. Jag känner flera av medarbetarna sedan tidigare. Dessutom ser jag fram emot att få bekanta mig med alla de nya kompetenta människor som anslutit, säger Samuel.

Han har tidigare också arbetat mycket med verktygstillverkning i datorstyrda CNC-maskiner och har även en lärarexamen i ämnet teknik samt en yrkeslärarexamen inom främst verkstadsteknik.

– Vi är mycket glada över att åter ha Samuel i vårt team på Veldi. Vi är nu inne i en intensiv tillväxtfas med många nya och spännande uppdrag vilket också kräver att vi utökar vår organisation med kunnig personal för att höja kvaliteten ännu ett snäpp, säger Veldi Kompetens VD Roger Psajd och tillägger:

– Samuel har unika kunskaper att bidra med genom sin erfarenhet och bakgrund. Han kommer att få en nyckelroll i arbetet med att stötta våra rektorer och enheter för att utveckla och ta fram de nya utbildningar som marknaden vill ha, avslutar Roger Psajd.